SPILLERBEVEGELSER ALLEREDE

Harrogate Town’s Jack Diamond celebrates scoring their side's third goal of the game during the Sky Bet League Two match at EnviroVent Stadium, Harrogate. Picture date: Saturday October 9, 2021. PA Photo. See PA story SOCCER Harrogate. Photo credit should read: Richard Sellers/PA Wire.
Diamond har scoret 5 mål på 19 kamper for Harrogate og er klar for det samme hos oss om han får muligheten

Anthony Patterson og Sam Wilding er det allerede gjort låneavtaler for der begge går tilbake til klubbene de har vært på lån i. Englands eldste fotballklubb Notts County får tilbake keeperen med klausul om retur om skader skulle gjøre det nødvendig mens Leamington får den 21 årige midtbanespilleren tilbake. Begge får med det nyttig erfaring på seniornivå.

Manchester City er strålende fornøyd med måten våre har handtert Callum Doyle på. Så mye at klubben har tilbakekalt en spiller på lån i Troyes i Frankrike for å la ham spille hos våre. Patrick Roberts er 24 år og har hatt en nomadetilværelse. Det begynte i hjemlige trakter for londoneren med spill for Wimbledon før det ble Fulham. Etter 19 kamper der og  £12 millioner på bordet for 6 år siden ble det overgang til Manchester City. Det er blitt med en kamp hos de lyseblå i seriespill og en rekke låneopphold for angriperen som kan spille både spiss og på kanten.
Første stopp ble i Celtic der han på to år fikk med seg 55 kamper og scoret 15 mål. 1,67 m høye Roberts er kjapp til beins og da opplysningene om overgang kom var det bare positive reaksjoner fra supporterne våre.
I 18/19 sesongen ble det så tur til Italia og Girona der det ble 19 kamper på toppnivå før Norwich var neste stopp. Sist sesong var han først i Middlesboro der det ble 19 kamper og ett mål før Derby fikk gleden av å låne ham. Her ble det 15 kamper og ett mål.
At Roberts har hatt talent er klart da han har over 50 aldersbestemte landskamper for England. Erstatter for McGeady på kort eller lang sikt?

Jack Diamond og Josh Hawkes er på lån i Harrogate og Tranmere i divisjonen under og det vil ikke overraske om begge blir tilbakekalt fra lånene sine for å sikre at en har nok spillere. For med spillere ute og faren for coronasmitte i spillergruppen kan det fort bli behov for disse.

One Response to SPILLERBEVEGELSER ALLEREDE

  1. Admiralen sier:

    Ække Sheffield FC en eldre klubb enn Notts County, da? Eller er jeg på bærtur. Trodde Notts County var den eldste klubben i topp fire divisjonene, men nå har de desverre detti ned et hakk? Bare lurer. Hilsen meg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *