SESONGTIPS

Ballen ruller igjen imorgen og våre starter mot laget som ble siste motstander før coronaen stoppet sesongen for oss. Bristol Rovers kommer til Stadium of Light og så er spørsmålet hvem som skal sloss om opprykksplassene.
Blir det lagene som kom ned? Wigan, neppe. Charlton, kanskje. Hull, helt sikkert. I tillegg vil nok både Fleetwood, Ipswich, Peterborough og Portsmouth være med i toppen sammen med Oxford og våre.
Noen dark horses? Gillingham kanskje.

Dette blir spennende. Noen som tipper de to opprykksplassene?
Frist 1600 lørdag

Grunnet arbeid utenbys for en av oss blir ikke medlemsbladet klart før i slutten av måneden.

I et intervju med Phil Parkinson kom det fram at tirsdagens nedsabling av Aston Villa ga utfordringer når det gjelder dagens laguttak, men at det bare kunne være positivt. Det er behov for en stor spillergruppe denne sesongen.
Blant spillerne har man en god gruppe ledere som tar tak med Max Power som kaptein og Bailey Wright og Grant Leadbitter i samme kategori.
Power er hørbar og er en foregangstype for de yngre som lagkaptein.
Grant Leadbitter og Bailey Wright (klubb og vise kapteiner) er også gode valg. Grant har kommet tilbake og løftet spillergruppen mens bailey har hatt funksjonene før og viser ansvar for laget i det han gjør på banen.
Parkinson vil ha inn en eller to spillere til selv om han er fornøyd med det han har til disposisjon og mener klubben er best utrustet i ligaen.

Aiden McGeady vil bli, men det er ingen opsjon for manageren som mener han da vil blokkere for yngre spillere inn på laget.

Parkinson legger press på seg selv når han mener Sunderland er favoritter til opprykk.

#safc

4 Responses to SESONGTIPS

 1. Ludvig med sekken sier:

  1.Hull 2.Charlton.7.Sunderland

 2. Øyvind Økland Guldberg sier:

  1.Hull
  2.Sunderland

 3. Admiralen sier:

  Sunderland
  Portsmouth

 4. Erik Espevik sier:

  Charlton
  Sunderland

  Optimist i år……

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.