RYKTER OM SPILLERFORSTERKNINGER

Med Ross Stewart og Ellis Simms på plass når seriekampene starter 3. desember vil vi ha på plass det vi trenger mest. For tiden uten disse to har langt fra vært enkel. Mange er prøvd i rollene uten at det har vært det samme som å ha spesialspissene våre på banen.

Litt rykter har det vært om både nye spillere og spillere på vei ut.

Bradley Dack hadde mye spilletid i Blackburn under Tony Mowbray mens det har blitt lite under den nye manageren. 28 åringen har kontrakt ut denne sesongen på Ewood Park så se ikke bort fra at den kreative og offensive midtbanespilleren kan komme.

Dennis Cirkin er linket med retur til Tottenham og i tillegg er Brentford interessert i vår venstre back/kant.
Grimsby Towns Anthony Glennon er nevnt som en mulig erstatter selv om vi har en god forsvarsspiller i Aji Alese allerede som behersker rollen som venstreback eller på venstresiden i forsvar.

Aston Villas Morgan Sanson er også linket. 28 åringen fikk imidlertid tillit av Villas nye manager så da gjenstår det å se.

Av rykter ut er det spennende å se om vår tyske kantspiller forsvinner ut på lån. Leon Dajaku har ikke fått mye spilletid og kantspillere har vi nok av.
Jay Matete er enda bare 21 og har lang kontrakt med våre. Noen innhopp er det blitt, men kampen han startet i ble katastrofal (Cardiff). Han er også nevnt som et mulig utlånsobjekt for å få mer spilletid. Spesielt om det skulle komme inn en defensiv midtbanespiller.

Trai Hume har fått prøvd seg og hva som skjer når nå Niall Huggins har meldt seg på i kampen om en høyreback plass gjenstår å se. O’Nien behersker rollen best, Gooch har vært god når han har spilt så fire til å bekle samme posisjon er fort en for mye.

Publisert
Kategorisert som Nyheter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *