OVERGANGSVINDUET ÅPNER

Sunderland v Sheffield Wednesday - Sky Bet League One - Stadium of Light
Hvorfor skrikes det etter forsterkninger når vi knuser motstanderne!

Tja, etter gårsdagens kamp skal det mye til for å kreve så mye nytt i januarens overgangsvindu.

Snakker vi sårbarhet har vi greidd oss med mye skader på sidebackene, de sentrale midtbanespillerne og kantene våre.
Huggins, Cirkin, Hume og poteten Winchester er sentrale på sidebackposisjonene, men det har gått bra med deres fravær selv om Winchester kun har manglet i de siste to kampene. Spilleren som har vært fantastisk og som har vist sin evne til å bekle høyreback og sentral midtbane er snart spilleklar. Men Wright gir forsvaret en helt annen defensiv soliditet på høyreback og kaptein Evans viste i går hvor god han kan være. Blir det vanskelig for Winchester å få en startplass på laget?
Vi skal være glade for at Cirkin og Hume er klare for å bidra for Gooch hadde to forferdelige involveringer som fort kunne resultert i mål mot i går.
Han leverte en god kamp, men kritikken hadde kommet om Wednesday hadde greidd å utnytte innlegget hans inn foran eget mål og han var ikke i nærheten av å spille forsvar på den største sjansen som ble rullet opp mot oss på hans side.

Sentralt på midten er det nevnte Evans som har vært mye ute med skade så kanskje vi er sårbare her? Det er jo noen måneder enda før skulderopererte O’Nien er tilbake og da har vi plutselig fire spillere til de to plassene sentralt på midten.

På kantene har vi manglet divisjonens beste spiller en stund og savnet etter ham har vi sett med mangelen på innlegg. McGeady er et par måneder unna å bli spilleklar, men her har vi spillere nok til å bekle kantrollene.
Vi kan få diamanten Diamond tilbake. Dejaku leverer og Gooch trives best i en kantposisjon.
Nå er Stewart en annen og ikke stasjonær spiss slik Wyke var og ikke i den grad avhengig av innlegg fra sidene. Han skaper sjanser både for seg selv og andre med alltid å være i bevegelse. Tilfeldig at et av målene i går kom da han fikk stå helt aleine foran mål? Hans løp gjør ham ekstremt vanskelig å dekke opp eller ta ut av kamper og nettopp på spissplass er vi sårbare om Stewart skulle bli skadet eller borte.

Så om jeg skulle få velge så burde vi fått inn en spiss. Hawkes kan hentes tilbake, men han har fungert best fra kantposisjon. Broadhead er det mange som vil kjøpe, men det løser ikke noe øyeblikkelig behov siden han er skadet og sannsynligvis mister det meste av sesongen. O’Brien har høyden, men er langt fra god nok som spiss om Stewart må erstattes. Artig at Kimpioka scoret i går. Hans fart og uberegnelige bevegelsesmønster kan være noe å gi flere sjanser på topp, mens Harris er ennå for fersk sterke prestasjoner på U23 til tross.

Vi har tre gode nok keepere, midtstoppere som står i kø for å få spille og en offensiv midtbane det lukter svidd av i Pritchard og Embleton som kan være umulige å ha som motspillere så la oss få inn en spiss slik at vi er gardert på den plassen vi for øyeblikket er mest sårbare på.
Vi vet vi operer på grensen til det tillatte når det gjelder lønninger og skal noen inn må nok noen ut.
F.eks. Alves, Broadhead og O’Brien. Men her er det nok mange meninger.

Godt nytt år!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *