LØRDAGENS MOTSTANDER

Forskjellen på våre og lørdagens motstander er betydelig. Mens vi ikke har angripere har klubben fra rugby byen angripere i overflod. Til og med noen som har vært hos oss.

Hvorfor Charlie Wyke stakk til Wigan er et mysterium for hos våre lykkes han og var toppscorer med 31 mål. Siden har det ikke gått så bra med ham da han opplevde hjertestans og har vært borte fra fotballen helt til nylig.

Nathan Broadhead gjorde suksess i Sunderland drakt sist sesong og var tippet å komme til oss på permanent overgang. Slik ble det ikke. Hans Evertonkontrakt hadde et år igjen i sommer. Denne valgte han å forlenge og så ble det lån til Wigan istedet.

Begge de overnevnte spillerne var godt likt hos våre. Det kan ikke sies om nestemann selv om han hadde en fantastisk debut i Sunderland. James Mc Clean er nord irsk, men har valgt å spille for Irland. På Rememberance Day som Sunderlandspiller gjorde han seg mektig upopulær ved ikke å delta i markeringen. Lukter vi IRA tilknytning eller sympati? Han er ikke den eneste nordiren som har valgt å spille for Irland, men han har valgt å markere sitt standpunkt som gjorde ham uspiselig hos oss.

Tilbake til de snille guttene så er Max Power akkurat det, enda veldig godt likt i Sunderland om ikke av Politiet som tok fra ham sertifikatet for råkjøring- var det max power fra motoren og?

Ashley Fletcher har ikke fått mye spilletid i Wigan. Det fikk han hos oss, men var med i den ulykksalige nedrykkssesongen til League One. Det er rart den tidligere Manchester Unitedspilleren ikke har fått et skikkelig gjennombrudd enda for han har ferdigheter som spiss mange kan misunne ham for. For lite Roy Keane galskap i ham kanskje?

Sistemann med fortid hos oss får vi nok ikke se da Jordan Jones er på utlån til en skotsk klubb. Han gjorde sakene sine bra hos oss, men ble aldri hentet tilbake fra lånet fra Glasgow Rangers.

Wigan spiller i kveld så får vi se hvordan det går lørdag i Sunderland.

Publisert
Kategorisert som Nyheter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *