INN I ROLIGERE FARVANN?

Nykommerne presentert i kampen mot Rotherham

Overgangsvinduet er stengt og da blir det fokus på kampene og hva vi har av spillere for å stå i kampene i denne tøffe divisjonen.

Syv kamper spilt og to tap. Tapene har kommet mot lagene som topper. Mot Sheffield United der vi spilte over en time med en spiller mindre og likevel ga hjemmelaget kamp.
Norwichkampen burde vært avgjort i vår fordel før de scoret helt på tampen. At vi spilte en topp kamp kommer fram fra alle så det er ikke noe å henge med hodene for. Spesielt ikke etter det som foregikk før kampen med overegoistiske handlinger fra den nå avgåtte headcoachen. Men vi lar det ligge for det var helt tydelig at Alex Neil ikke var komfortabel med måten klubben skulle drives på.

Fire spillere inn med muligheter for en til, men om vår tidligere venstreback kommer vil tiden vise.

Og hva gir det nye firkløveret oss? Manchester Uniteds Amad Diallo inn på lån kan fort bli vår nye Nathan Broadhead- en kjapp bakromsspiss. Det samme kan den permanente signeringen Jewison Bennette bli selv om han også kan spille på kantene.
Uansett har vi nå spillere bak Simms og Stewart på topp som kan gjøre nytte.

Abdullah Ba på lang og permanent overgang fra Le Havre så han er nok en for framtiden. Ingen familiære bånd til en annen Ba som ble signert fra samme klubb for noen år siden.

Edouard Michut er på lån med opsjon på kjøp og er en spiller som kan få en rolle som Pritchard har.
Med ham med og overraskende Winchester ut betyr nok det at O’Nien og Matete vil være alternativene på midtbanen i ankerrollen som skadeutsatte Corry Evans har.
At O’Nien brukes i forsvar på bekostning av Wright sier litt. Og når Ballard er tilbake fra skade blir konkurransen her enda sterkere.

Så gjenstår det å se om Danny Rose returnerer til klubben han har opplevd størst suksess med.

Og mandag er det lokaloppgjør mot et Boro-lag som kun har to lag bak seg på tabellen og de har til alt overmål nesten ikke spilt kamper.
Da blir det høyt press og høyt balltempo fra våre. Nok til nok en seier? I følge Tony Mowbray har han lykkes veldig godt som leder for motstanderlag når han har besøkt klubben han var en tro tjener for både som spiller og manager.
Måtte det beste bortelaget vinne!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.