IKKE GAPE OVER MER ENN DET EN KAN SVELGE

Coventrys manager var full av ros overfor Sunderland, stadionet, tilskuerne og engasjementet

Da er vi i gang eller som det står på skjermen “Let’s go”.

Mark Robins hadde fine ord om Sunderland etter kampen. Du finner en god artikkel på Roker reporrt som kan anbefales lest-https://rokerreport.sbnation.com/2022/8/1/23286315/talking-points-neil-would-like-4-or-5-more-signings-where-do-sunderland-need-to-strengthen

The Chronicle hadde en veldig god sak med Alex Neil og det klubben ønsker å oppnå. OG måten en ønsker det på.
Det gjelder for klubben å finne en driftsmåte der det ikke brukes mer penger enn det en har, å ha orden i eget hus, ta skritt for skritt.
Sunderland er den største klubben utenfor Premier League og supporterne vil der nå. Neil nevner at lag som har rykket opp aldri har rykket videre opp på første forsøk og brukte gårsdagens motstander som eksempel.
Men forventningene er større i Sunderland enn i noen annen Championshipklubb med nesten 41000 tilskuere i første kampen er det INGEN som vil oppnå like høye tilskuertall i divisjonen.
Alex Neil mener 4-5 nye spillere trengs og da er spørsmålet hvor de kommer. Vi ble overkjørt på midtbanen i 2. omgang da uthvilte spillere ble kastet inn med lyseblå drakt. Og hvor de sentrale midtbanespillerne var da Coventry fikk utlikne er et godt spørsmål.
Trette bein eller ikke gode nok? Corry Evans imponerte ikke og O’Nien kunne fot blitt utvist for grisetacklingen sin i perioden da Coventry gikk alle avgjørelse med seg fra mannen med hårbandet.

Les hele artikkelen her:https://www.chroniclelive.co.uk/sport/football/football-news/alex-neil-difficulties-meeting-premier-24634875

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.