FRA GRISGRENTE STRØK

Husker vi ryktet om flytting av Sunderland trening og kamper til London for å bli mer attraktiv? Ellis Short sanksjonerte aldri dette, men det var på diskusjonsstadiet hos våre.
Det er likevel klubbene i the Midlands som har kortest avstand alle steder i England og på vårt nivå er det Burton som har de korteste reiseavstandene.
Passende derfor at bryggeriene dominerer rundt Burton som passende har tilnavnet The Brewers eller bryggerne. Hva hadde England vært uten øl……
Eller journalister for den saks skyld. Noen av de sistnevnte har lekt seg med reiselengdene lag må gjennom for å fullføre sesongen på nivå tre. En del blir det og våre er de som må reise mest eller helt rett nest mest.
Under er tabellen som viser hvilke klubber som må reise mest til bortekampene og ikke overraskende er denne tabellen toppet av Plymouth med våre ikke langt etter. Ganger du tallene oppgitt i miles under med 1,6 så har du hvor mange kilometre som tilbakelegges i løpet av sesongen.
Burton har bare 4000 miles å dra mens våre kunne fått seg en tur retur til New York i bytte for all reisingen. Eller en tur til Sør Sudan eller Sibir.

Plymouth Argyle 9,925

Sunderland 7,989

Portsmouth 6,855

Ipswich Town 6,486

Gillingham 6,458

Morecambe 6,081

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.