FORNY ELLER FORSVINN MED NY MANN INN

New Sunderland signing Trai Hume
Trai Hume har signert for våre fram til sommeren 2026

Idretten kan være tøff å ha som levebrød, spesielt lagidretter der andre bestemmer over din videre vei. Enten det er agenter eller arbeidsgivere tas det avgjørelser om arbeidskontrakter.
Med et halvt år igjen av sine kontrakter kan det sikkert være knyttet spenning til om en får fortsette eller om en skal slå til på andre tilbud. For med et halvt år igjen av kontraktene kan spillere forhandle med andre potensielle arbeidsgivere. For oss gjelder det:Bailey Wright, Lynden Gooch, Tom Flanagan, Aiden McGeady, Aiden O’Brien, Lee Burge, Arbenit Xhemajli og Jordan Willis.
Mens de siste to har stort sett gått skadet de siste to sesongene er resten spillere som har bidratt.Aiden O’Brien og Lee Burge kanskje mindre enn de skulle ha ønsket og for førstnevnte kan nok overgangsvinduet nå i januar være greitt for å kunne få seg en lengre kontrakt i en annen klubb.
Han var på vei ut i sist overgangsvindu.
Alderen taler nok mot kontraktforlengelse for Aiden McGeady så kanskje ikke helt tilfeldig at Patrick Roberts er linket? Spilleren har mange av de samme kvalitetene og er 11 år yngre!
Det ville forundre om ikke Bailey Wright, Lynden Gooch og Tom Flanagan får kontraktstilbud fra Sunderland. Lee Johnson har gått langt i å si at førstnevnte ønskes videre og de to andre har vel ikke spilt seg ut av laget på noen måte. Gooch er uberegnelig med et lavt bunn-nivå, men har spilt mange nok gode nok kamper til fornyet tillit. Tom Flanagan har vært en av våre desidert beste spillere. Han og resten av forsvaret kom til kort i oppgjøret mot Arsenals kjappfotinger, men slike spillere er det få av i divisjonen det spilles i og heller ikke mange i divisjonen over.
Kristjaan Speakman er den som vil ha ansvaret for forhandlinger med oktetten, men ikke uten noen ord fra head coachen.
To nye signeringer er gjort for akademiet og argumentet er at dette må til om man skal ha ambisjoner om Premier League igjen.

Trai Hume er 19 år og nord irsk. Han har signert for våre til sommeren 2026.
Vi kan nå risikere å få en Hume på hver sideback siden Trai er hentet inn som høyreback. Denne posisjonen har han lykkes i i Linfield som ble nord irske seriemestre. Han ble over seg av begeistring for å fått med seg Sheffield Wednesday-kampen. Selv har han sine unge år til tross allerede over 50 kamper i den irske toppserien. Manager og tidligere Sunderlandspiller David Healy er full av lovord om spilleren og er med på at overgangen var det rette utviklingssteget for spilleren han gjerne skulle hatt med videre.£ 200.000 var det som skulle til. Flere klubber har vært etter spilleren som altså valgte våre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *