ET BLIKK PÅ ANGRIPERE

Vi har fortiden kun en spiss og han er til alt overmål linket tilbake til hjemlandet sitt og Glasgow Rangers.
I følge rapportene er Ross Stewart eller the Loch Ness Drogba, svært fornøyd med tilstanden i Sunderland og han skal trives på alle måter. Klubben gir uttrykk for at de gjør det de kan for å beholde ham og har signalisert at han vil få et kontraktstilbud som vil gjøre ham til klubbens best betalte spiller selv om han har to sesonger igjen.
Om han blir solgt eller ikke så må klubben ha flere spisser og noen er linket. Ryktet kan vi ta med ro for i Skottland er avisene klare på at klubben ser etter en langt mer renommert spiller enn en som har herjet på nivå tre i England. Selv om han er blitt skotsk landslagsspiller aldri så mye så harseleres det med at artikkelen som først dukket opp i en avis i nord øst England var laget fordi avisen var på fisketur for å få flere til å lese artikkelen på nettet! La oss for all del håpe det.

Jonson Clarke-Harris fra Peterborough har vi vært etter tidligere. Å spille på et lag i bunnen av Championship er ikke enkelt så en skal ikke kimse av hans 12 mål sist sesong. Sesongen før da laget rykket opp var han frampå 31 ganger på 45 kamper.

Cole Stockton sørget for 23 mål for Morecambe og kanskje klubben vil selge nå siden han kun har en sesong igjen av gjeldende kontrakt? 27 åringen vil gå gratis etter denne sesongen om klubb og spiller ikke blir enige om å forlenge avtalen. Han scoret 3. mest på nivå tre i 21/22.

Dwight Gayle på lån kan bli en dyr fornøyelse og Andre Gray som er fri agent vil sikkert få mange tilbud.

Nathan Broadhead skal klubben være interessert i å kjøpe.

Så noen opsjoner er der. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.