CHELTENHAM HJEMME OG LAGOPPSTILLING

Åtte seriekamper med fem seire av fem mulige hjemme kan ikke gjøres mye bedre. Når vi ser bak kampene med poengtap var vi det beste laget i Burton og både kunne og burde ha vunnet mens Fleetwood hadde vi på gaffelen til 7 minutter på overtid.
Våre har greidd å avgjøre jevne kamper og det var tydelig Ian Evatt i Bolton hadde en kampplan med å stoppe en del av spillet vårt.
En kanonstart på kampen igår ble ødelagt av lang behandling av tidligere Sunderland keeper Joel Dixon. Men mens 1. omgang var meget god fra våre ble det mye rart servert i 2. omgang og vår midtbane ble både mye løpende mellom og ikke minst lettvektere for Boltons erfarne karer med hår på brøstet!
Så kanskje en titt på midtbanen først? Har vi noen tanker her?
Største skuffelsen og han som ikke fikk plass for å ta seg ut var Elliot Embleton. Han ble da også første mann som ble byttet ut. Og Lee Johnson hadde sett at dette var en kamp for Evans muskler og defensive fibre.
O’Nien har kommet på rett sted og blir nok aldri forsvarspiller igjen. Bevegelig, kreativ og en plage å spille mot. At ingen Premier League lag har sett hans kvaliteter skal vi bare være glad for.
Dan Neil var langt bedre defensivt enn 3 år eldre Embleton mens verken Pritchard eller McGeady er primært forsvarsspillere selv om de bidro igår. Spesielt sistnevnte imponerte og er på vei tilbake til formen som ga ham tittelen League Ones beste spiller. Pritchard var imponerende offensivt og bare bagateller fra å ha scoret både to og tre ganger. Det skal bli vanskelig å få ham ut av startelleveren igjen. Selv om Gooch er skadet mangler han farten og uforutsigbarheten til Pritchard. Dajaku fikk vist seg fram for første gang i seriesammenheng og når kleshengeren er borte fra under drakten kommer enda bedre prestasjoner. Fart og finter satt, bare scoringen uteble for hans egen del og den siste pasningen til medspillere som hadde uendelig bedre muligheter.
Stewart ble ikke gitt mye rom, men gir så uendelig mange flere muligheter for sine medspillere med hele tiden å være i bevegelse.
Forsvaret imponerte virkelig og forhåpentligvis er både Doyle og Cirkin klare snart. Wright greier seg mens Huggins ble en lettvekter mot Boltons sluggere.
Så laget tirsdag blir nok ikke så forskjellig fra dette (de i parentes om skader skulle forhindre Doyle og eller Cirkin å spille):

Hoffmann,
Winchester, Flanagan, Doyle,( Wright), Cirkin,(Huggins)
O’Nien, Evans, Neil
Pritchard, Stewart, McGeady

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *