ACCRINGTON NESTE

Lincolns manager visste hva som skulle til for å stoppe våre og med god hjelp fra Lyndon Gooch ble det tilslutt en solid seier.
Alternativene på høyreback var ikke så mange til den kampen, men hvorfor ikke benytte en forsvarsspiller på denne posisjonen når Oliver Younger  sitter på benken og er klar? Slik må det bli med Winchester suspendert.
Aldri mer Gooch som forsvarsspiller når det ble tydeligere og tydeligere at det var mot ham det skulle angripes.

Ellers er West Hams Alves returnert til London. Dansken fikk aldri vist seg hos oss og da er det like greitt når vi har egne spillere som er klare. Arbenit Xhemajli  var på benken sist og nå linkes vi også til store og råsterke Aden Flint som spiller i Cardiff og godt kjent av vår manager mens de begge var i Bristol City.

Ross Stewart er linket til en annen walisisk klubb, Swansea skal være interessert i å kjøpe ham. Tror ikke det kommer til å skje da våre er på utkikk etter en spiss til. I så måte er Jermain Defoe nevnt. Han er frigitt fra Glasgow Rangers og 39 åringen mener han enda kan spille på dette nivået. Han er også linket til Charlton som han var innom tidlig i karrieren, har relasjoner til manageren der og er fra London så det er nok større sjanse for at han forsvinner dit.

Til kampen i Accrington ventes flere spillere tilbake så får vi se hvem det blir. Uansett har vi gode resultater å se til mot laget som nesten ikke scorer mål.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *