Å SCORE UTEN SPISS

Max Thomson er han svaret på spisskrisen? For etter to kamper uten mål er det flere spørsmål enn gode svar som svever på nettet og blant supporterne.

20 årige Thomson spiller på U21 laget der han har scoret 5 mål på fem kamper, Før sesongen kom han fra Burnley der han også hadde innhopp i Premier League. Og selv om han tidvis har trent med våre beste synes Tony Mowbray det enda er for tidlig å kaste ham til ulvene bokstavelig talt.
Talentet er der for spissen på 180 cm med opprinnelse i Macclesfield, men Mowbray mener det er for tidlig å gi ham tid i the Championship. Og da handler det ikke om hans uomtvistelige talent, men at han enda ikke innehar det som kreves med hensyn til bevegelse som en midtspiss må ha samt forståelsen for spillet som spiss.

Amad Diallo fikk prøve seg sist uten hell mens Pritchard fungerer bedre sammen med Embleton.
Men Mowbray lover Thomson sjanser når både han og laget er mer klar for det og der ligger en innrømmelse av at både Simms og Stewart er savnet.
Stewart er ikke klar før 3. desember mens Simms er man ikke sikre på tiden han trenger for å få orden på den skadde storetåen.
Og å hente inn ny spiss er uaktuelt for klubben.

Publisert
Kategorisert som Nyheter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *