STADIUM OF LIGHT 25 ÅR

Nå kan du få modell av banen i egen stue

25 år har gått fort. Fra sjarmerende, falleferdige Roker Park til strøkne Stadium of Light. Et av Englands 8 største når det gjelder tribunekapasitet og det stadionet med desidert størst i the Championship med muligheter for å få inn 49100.

De siste eierne  Stewart Donald og Charlie Methven måtte trå til med innkjøp av nye stoler i 2018 og noe arbeid har det nødvendigvis blitt når vær og vind tærer på et så stort bygg i 25 år.

Men fra å ligge i et slitent område så er også Monkwearmouth i endring med svømmebasseng og hotell og generelt oppgradering av andre bygg. Men en kan også finne det gamle og sjarmerende og det ikke så sjarmerende i en by som så mange andre engelske byer opplever forfall.

Supporterne er blitt bedt om å komme med forslag til utbedringer og konklusjonen her er at det er en del bagatellmessige forhold i tillegg til at lydanlegget generelt må bli bedre og spesielt i det sør østre hjørnet.

Til å være eid av rikinger er det likevel lovende at man ber om forbedringsønsker. Det lover godt for dette skal være klubbens hjem i lang, lang tid.

Vel blåst med 25 år og lykke til med de neste.

Publisert
Kategorisert som Nyheter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *