ONE OF OUR OWN

Noen som så topp mot bunn i Premier League i går? Skal vi rose dommer Mike Dean for det noen har kalt å dømme bort Newcastle og forære seieren til Liverpool, den 8. på rappen?
Eller skrive noen ord om Liverpools kaptein som fikk tyn hver gang han var nær ballen? Det siste har Jordan Henderson vært vant med når det er oppgjør mot Newcastle. Både fra hans tid i Sunderlanddrakt og ikke minst etter overgangen til Liverpool for snart 10 og et halvt år siden.

At hjertet hans er hos våre har han gang på gang vist. Noen som husker ham under ligacupfinalen i 2016 da våre tapte mot City?
Om det blir opprykk får vi håpe det kan bli gjensyn med ham i Sunderland-drakt for er det noe han helt sikkert ønsker så er det å sloss for favorittlaget og hjembyen sin.
I går var det det samme, buing fra bortesupporterne hver gang han var nær ballen eller nær bortetribunen.
Affiserte det ham? Ikke i det hele tatt da han leverte en strålende kamp, så strålende at buingen etter hvert ble merkbart mindre før det tok seg opp.
Det var da han tok en for laget og felte en Newcastlespiller som ellers kunne ha fått en stor målsjanse.
At han fremdeles er viktig for Liverpool går fram av statistikken i en kamp hjemmelaget kunne ha spilt bedre, men gjorde det de måtte for å vinne.
Jordan hadde 122 ballberøringer, mer enn noen annen på banen i går.
Hans ball-levering var også strålende der han lykkes med 107 av 118 pasninger. I prosent 91 og ingen andre i nærheten av hans effektivitet.

Hans spill og kvaliteter både i Sunderland, Liverpool og på landslaget er noe the Toon Army ikke har satt pris på. Bryr han seg? Neppe.
Med sin bakgrunn er det nok stort hver gang han kan slå Newcastle, noe som ikke skjedde så ofte da han var Sunderlandspiller. Han fikk ikke som spiller, bare som tilskuer være vitne til seks på rad seirene mot the Toon Army så kvelden i går var bare en for å gni det inn med det han kan best-spille fotball.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.