FØR WYCOMBE

Tidligkamp lørdag vist på norske tv-kanalen Viasat er et toppoppgjør.
Hjemmelaget rykket ned sist sesong og har denne sesongen vært i toppen av nivå tre.
En vanskelig motstander å lykkes mot. Når vi så vet at skade og coronasituasjonen gjør våre bare en skade/coronasmittet til unna å skulle kunne få kampen utsatt så er også spillerressursene våre strukket langt.

Oppi dette er Will Harris lånt ut til Barrow i divisjonen under og Stephen Wearne til Torquay i divisjonen under der igjen noe som bare kan bety at en spiller er på vei inn. Patrick Roberts venter bare på at Troyes skal kansellere låneavtalen de har med ham med Manchester City for å kunne spille for våre siste halvdel av sesongen.
Etter det er han fri agent og kan finne den klubben som vil ha ham så spill hos våre, kan bli en god mulighet til å lage sitt eget utstillingsvindu.

Men også andre spisser er linket så her kan ting skje fort.

Lee Johnson er kåret til månedens manager for desember, en andre gang denne sesongen. Det viser at han er i ferd med å lykkes i jobben denne sesongen. Der forgjengerne på manager og eiersiden solgte unna talent, satser klubben klubben nå på disse. Neil er det beste eksempelet, men også måten det tenkes utvikling på for Harris, Diamond og Hawkes gjennom utlån med spilletid viser at man tar egenrekruttering på alvor. Embleton er et godt eksempel der de forrige eierne og manager nok hadde solgt da Blackpool viste interesse for kjøp etter at spilleren hadde fått imponere hos the Seasiders. Selv om han har vært av og på denne sesongen er han gitt tillit nok til at en kan forstå at klubben satser på ham.

En annen som også har imponert er Ross Stewart som er innstilt på samme måte, men da som månedens spiller. Der Wyke oppnådde noe ved å være stasjonær imponerer Stewart med sitt allround spill som det heter på norsk.
Lørdag får han vise seg fram for et større nordisk publikum når kampen i Wycombe vises fra kl.13.30.

Det siste er at Patterson, Diamond og Hawkes er tilbakekalt fra lån grunnet koronasmittete spillere i Sunderland.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *