Utsettelse en fordel?

Sunderland's Bailey Wright (R) and Jordan Willis
Willis var markant bedre med Wright sammen i forsvar

Tre ukers utsettelse på kampene i de fire øverste ligaene i England.
3. april skal disse etter planen starte opp igjen og å få fullført seriene til et eller annet tidspunkt.
EM utsettelse til sommeren 2021, forskyve neste sesong, spille kamper uten tilskuere, mange tanker er gjort og de kommende tre ukene vil gi svarene.

For vår del vil det være en fordel med denne utsettelsen når vi tenker på det sportslige, ikke de helsemessige implikasjonene.

Vi har en stor spillergruppe og ville nok bedre kunnet fortsatt med kampene uten noen utsettelse. Spilleren vi savner er vår australske lånemidtstopper, men han blir nok først klar om det blir enda mer utsettelse. Og det kan fort skje.
8-12 uker borte var dommen da Bailey Wright skadet seg. 12 uker er gått når Sunderland møter Rotherham i siste oppsatte kamp. Hvordan kampoppsettet ordnes med de utsatte kampene er ikke godt å si, men normalt vil nok sesongen forlenges. Med Wright på laget var våre solide, uten har det gått litt på hogg og belegg bakover på banen.
Selv spiller han for en kontrakt så motivasjonen for å komme tilbake og sørge for opprykk for våre skulle det ikke være noen tvil om.
Ikke godt å vite hvordan dette vil kunne slå ut og vi er i god posisjon til både sluttspill og direkte opprykk da det kun skiller 3 poeng opp mot direkte opprykk og våre har en relativ enkel rekke med motstandere igjen.

Ellers har Sunderland et kjempetalent på 16, Joe Hughill. Han er linket til flere Premier League klubber og hans unge alder gjør det vanskelig for våre å gjøre annet enn å prate opp utviklingsmulighetene hans i Sunderland der han faktisk også spiller på U23 laget.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *