Unødvendig tap i Fleetwood

Fleetwood 2 Sunderland 1 (0-1)
League One
Highbury Stadium,Fleetwood
tilskuere: 4,011
målscorere: Cattermole (29.min.),

Sunderland:
McLaughlin; 
O’Nien, Flanagan , Ozturk, Oviedo; 
Gooch ,Cattermole,Power, Morgan,
Maguire, (Honeyman 70.min.) , Grigg ( Sterling,65.min.)
ubenyttete reserver: Ruiter, Matthews,Dunne, Leadbitter, Hume.

Med en tilskuerkapasitet på 5237 og tilskuerrekord fra 2014 på 5194 er Fleetwoods hjemmebane en av de minste på nivå 3.Manager Joey Barton har imidlertid fått mye ut av de ressursene han disponerer og har aldri måttet sloss mot nedrykk denne sesongen.
Etter å ha vært usynlig i det meste av kampen vant imidlertid hjemmelaget på overtid av overtiden i en kamp de stort sett var tilskuere i. Sunderland hvilte både Wyke og McGeady, men erstatterne imponerte ikke.
Til tross for de fleste sjansene til våre ble det dessverre tap.

3 Responses to Unødvendig tap i Fleetwood

 1. Niall sier:

  Igjen så taper vi en kamp vi skulle vunnet. Ut ifra kampreferatenene her, burde vi vunnet samtlige 45 vi har spilt.Vi har vunnet 22, altså underkant av halvparten. Det er noe feil, enten med laget, eller de som ser kampene.

  • Admiralen sier:

   Nå må du ikke basere deg på store leders vurderinger av kampforløpene. Han og jeg så ikke samme kamper som de fleste av oss andre som var på SOL og Highbury i Fleetwood Town siste uke. Vi mygga ut i begge kamper og lot motstander ta over initiativet. Da går det som regel ad dundas. Bare flaks at vi ikke har tapt halvparten av de uavgjorte kampene. Får krysse fingrene for at vi får litt mer offensiv holdning i “play off””. Stor fare for at vi blir værende der vi er dessverre.
   Hilsen
   optimistisk “admiral”

   Redaksjonell kommentar

   Ad dundas eller ad undas? I fotball kan en mene hva en vil. Det finnes ingen fasit. At Ross er feig når vi leder kommer mer og mer tydelig fram. Ellers er det en vesentlig forskjell på hva redaksjonen mener og det Admiral von Schneider mener.Mens vi ser kampene følger han kampene via andres kommentarer.Han har med andre ord ikke sett særlig mange kampene.

 2. Børre sier:

  Dette er helvete

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *