Svak kamp

Sunderland 1 Wimbledon 1 (0-1)
League 1
Sunderland Stadium of Light
Mål: Wright (62.min.),
SUNDERLAND:
Burge;
McLaughlin, Wright, Sanderson, McFadzean(Willis,80.min.);
Dobson (Gooch,46.min.), Leadbitter, Embleton;
Diamond, Grigg(Curry 74.min.), O’Brien.
Ikke benyttete reserver: Younger, Taylor, Neil, Patterson, .
Ingen god inngang til kampen når 8 spillere ikke kunne være med grunnet coronasmitte. De som mangler fra Lincoln-kamper er Flanagan, Power, McGeady og Wyke av de som startet. Scowen er skadet og kunne uansett ikke spille. Men også blant reservene er det forfall fra Matthews, Maguire og Graham.
På en ungdommelig benk finnes derfor Mitch Curry for første gang mens Younger, Taylor og Patterson er kjent med A-lagsdeltakelse.

Kampen ble preget av alle fraværene og samtidig fikk vi se spillere som ikke var gode nok mot et lag med alle i forsvar i store deler av kampen.
Tredje hjemmekampen med tilsammen to poeng er ikke bra uansett om lagene kommer for å forsvare et poeng.

The Guardian har en interessant artikkel om kampen og en kamp i samme divisjon som ble utsatt grunnet corona. Charlton skulle møte Bristol Rovers som valgte å få utsatt kampen mens våre kun diskuterte og nok kom fram til at det var fare for bøter og poengtrekk. Rovers hadde flere med corona mens våre kun en.

https://www.theguardian.com/football/2020/dec/15/covid-hit-sunderland-upset-with-efl-over-lack-of-clarity-on-playing-options

2 Responses to Svak kamp

  1. Hans sier:

    trøster meg litt med at Hull OG Lincoln tapt og at Peterborough , Portsmouth også fikk kun 1 poeng

  2. Jan Erik Vestli sier:

    Dette lover ikke spesielt godt for opprykk. Alt for mange uavgjorte og tap på hjemmebane. Får håpe det skjer noe positivt når overgangsmarkedet åpner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *