SPILLERE PÅ UTGÅENDE KONTRAKTER

Hele 20 spillere er på utgående kontrakter og spørsmålet er hvem som blir med videre. Siden det likevel er en uke til våre skal i aksjon kan vi like godt bruke tiden på å se inn i glasskulen og begynner med keeperne:
Remi Matthews har ikke vært noen suksess de kampene han har fått prøve seg i. Tabbemål innsluppet og ingen clean sheets som ingen innslupne kalles på balløyen. Parkinson-mann som forsvinner garantert.Lee Burge er inne i sin 2. sesong og har fått spille mest selv om skade og en og annen tabbe har plaget ham. Benkevarmer første sesongen.En god keeper på sitt beste, men får han fornyet kontrakt? Uten opprykk helt sikkert, med er jeg langt fra sikker.                                    
Anthony Patterson er ung og talentfull. Ryktene vil ha det til at han blir lånt ut til Hamilton i Skottland. Det antas også at han er en klubben vil satse på. En enda yngre og framadstormende keeper har klubben også og så er spørsmålet om det kan være lurt å ha to unge mellom stengene konkurrerende med hverandre.

Forsvarsspillere på utgående kontrakt er det også i bøttevis. Conor McLaughlin fikk ikke spille første sesongen, men han har mer enn gjort opp for seg denne og vist sin verdi ved å kunne inneha alle posisjoner i en back treer og firer. Ikke noe spektakulært, men en traust og solid spiller som også nyter tillit på det nordirske landslaget. Jordan Willis har det meste som skal til for å lykkes. Hurtighet og spenst i toppklasse og ingen billig mann for våre. Blir han hentet av andre eller blir han? Vi får håpe det siste for han er en spiller man kan bygge et forsvar rundt. Morgan Feeney var et smart valg i forhold til lønnstaket som ble innført. Ferdighetsmessig er han også en spennende spiller med høyt toppnivå. Så hvorfor ikke bygge på det kjente og gi ham en kontraktforlengelse. Denver Hume har et toppnivå som burde vært noen divisjoner over. Men hans naive forsvarsarbeid røper ham som uferdig og taktisk uferdig. Lokale spillere er alltid kjekt å ha med videre så hvorfor ikke? Det gjelder også Brandon Taylor som er enda yngre og har vist sitt potensiale. En spiller absolutt verd å knytte til seg på en lengre kontrakt. Dion Sanderson er på lån og forsvinner nok tilbake til Wolves. Men absolutt en spiller med stort potensiale. Callum McFadzean er sist ankomne spiller. I kampen mot Wigan var han skremmende svak, men har vist seg også som et bedre alternativ på venstrebacken enn Hume så hvem vet hva som vil skje med ham. En av de fortsetter garantert.
Midtbanespillere er det en del av og Jack Diamond vil garantert bli forsøkt beholdt. Et friskt pust inn på høyrekanten og en fantastisk omgang mot Lincoln overbeviste nok de fleste. Josh Scowen er også en som har imponert med sin bevegelighet og har sårt savnete kvaliteter som ikke må forsvinne.Luke O’Nien er også en slik spiller som løfter laget. I tillegg vel likt av alle med sin oppofrenhet. Elliot Embleton har mye med seg, men har ikke lykkes på A-laget så langt. Til det har skadesituasjonen hans vært for omfattende. Kanskje det tipper negativt for klubben har andre i samme posisjon. Max Power og Grant Leadbitter nyter begge stor tillit. Power er for enkel , men har en fantastisk innstilling i kamp som kanskje vil bidra til å sikre ham ny kontrakt. Leadbitter er 35 og har nok gjort sitt.
Angrepsspillerne Chris McGuire ,Charlie Wyke ,Danny Graham,Benjamin Kimpioka og Aiden McGeady har fram til sommeren å overbevise.  
Chris McGuire er 32 og the King har mye med seg som få andre kan levere. Charlie Wyke spiller så bra at han får nok tilbud om å bli i landsdelen han er vokst opp i. Danny Graham er også fra nord-øst, men 7 år eldre enn Wyke og det har ikke fungert for ham hos våre denne gangen heller. Han får nok ikke ny kontrakt. Benjamin Kimpioka har vært skadet etter at han signerte ny kontrakt. Han har mye å bevise så spørs det om han får muligheten. Han har det som skal til for å lykkes med både kraft og fart. Aiden McGeady har mye for seg, men alderen mot seg.

På kontrakt ut over sesongen er: Bailey Wright,Tom Flanagan,Arbenit Xhemajli, George Dobson,Daniel Neil,Andy O’Brien,Will Grigg og Lyndon Gooch har alle avtaler ut over denne sesongen                        

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *