SPILLER OG SUPPORTER

Soccer - Barclays Premier League - Sunderland v Arsenal - Stadium Of Light
Passende med Neil i hovedrollen etter avgangen til Leadbitter?

Grant Leadbitter har lagt støvlene på hyllen i en alder av 35 år. Det ble ikke fornyet kontrakt for ham etter sist sesong. Og ny arbeidsgiver har han nå gitt opp å finne som fotballspiller.
Utenom tilsammen 10 år i Boro og Ipswich var det hos våre han startet karrieren som pur ung og fikk gleden av å komme tilbake i 2019 og gi sitt på banen i kampen om opprykk. Det siste ville seg ikke, men gull på Wembley fikk han med seg og enda mer fine ord fikk han da han valgte å legge opp for noen dager siden. Både fra spillere, managere og supportere i alle tre klubbene han spilte for har det kommet rosende og rørende ord til Grant som nok ikke har hatt det alt for lett. Han opplevde som ung Sunderlandspiller at faren døde. Hans aske havnet under gressmatten på Stadium of Light og ikke lenge etter kysset han gresset akkurat der etter en av hans varemerkemål- susende langskudd.
60 mål, 500 seniorkamper og på alle aldersbestemte engelske landslag kan han slå i bordet med.
Også i hans andre periode hos våre opplevde han familiefrafall. Denne gangen var det moren som gikk bort.
All sorgen har han vært offentlig med i og med han fikk fri for å kunne bearbeide sorgen. Som sine foreldre og familie har Grant alltid vært Sunderlandsupporter og likte det lite da Steve Bruce solgte ham til Ipswich med en begrunnelse som ikke var spesielt lett å forstå. Kanskje nå og at det var med behov for miljøskifte etter farens død?
Uansett har følelsesmennesket Leadbitter oppnådd stor popularitet i klubbene han har spilt og ingenting kan bli bedre enn å bli avsunget med “He’s one of us” på Sunderland Stadium of Light.
Det skal bli spennende å se hva framtiden bringer for ham.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *