PÅ TIDE Å BESTEMME SEG?

What we know about Denver Hume's Sunderland future and the EFL compensation rules that could come into play
Vil vi se igjen Denver Hume i Sunderlanddrakt?

Det har nå gått 14 dager siden Denver Humes kontrakt med våre løp ut. Det har vært lite nytt å spore om 22 åringen annet enn at han har vært nevnt i en mulig overgang til QPR.
I siste semifinale mot Lincoln ble han skadet og spørsmålet er om han har kommet seg fra denne. Sist sesong ble preget av skader og lite spill, 22 seriekamper og to cup kamper. Under halvparten av kampene viser et betydelig skadefravær da han sesongen før nærmest var fast inventar på laget.
I hans fravær har Diamond fått prøve seg. I tillegg kan Flanagan spille på venstresiden i en back treer og i tillegg har klubben sikret seg en solid venstreback til U23 laget som har nivået til å greie seg i League One.
11 august fyller Denver 23 år og det betyr at våre vil få kompensasjon for ham om han skulle velge overgang til annen klubb.
At Lee Johnson ikke har hatt kontakt med ham betyr bare at andre har pleid den delen. Denver er den siste i firerbanden uten kontrakt som enda ikke har bestemt seg. Så det begynner å haste for ham og klubben å få klarhet i hva som vil skje med ham og spill for våre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *