Opp og fram fra midtbanen

Sunderland midfielder Ethan Robson

Ethan Robson ble lånt ut til Dundee sist sesong og Jack Ross har store planer for ham. Hvor vil han passe inn?
Midtbanespillere er Sunderland godt forspent med. Dobbel dekning på alle plasser. Lee Cattermole hadde sin beste sesong i Sunderland drakten og selv om lønnen hans er høy viste han til fulle sin verdi for laget som leder på banen. Grant Leadbitter ble hentet inn og fordeler baller og slår frispark som ingen andre. I tillegg spiller han med hjertet utenpå drakten for hjembylaget sitt.
Max Power var ustabil sesongen sett under ett, men er god på dette nivået. Dylan McGeuch kom gratis og som skotsk landslagsspiller. Han gjorde seg på ingen måte bort de 22 kampene han spilte og har kvaliteter med spillet sitt som ingen andre har i laget.
Luke O’Nien kom som midtbanespiller og kan nok bekle den rollen igjen, men han har funnet en ny rolle som høyreback på en utmerket måte. Bali Mumba er fremdeles bare 17 år og er ventet en stor framtid i klubben. Om det blir kamper denne sesongen eller han blir lånt ut vil tiden vise.Jake Hackett er en som også har en høy stjerne av de unge og spesielt i cup kampen borte mot Morecambe fikk han vist seg fram for flere enn de som ser ham og hva han kan daglig. Og det var grunn til å bli imponert.
I tillegg kan også George Honeyman spille sentralt på midten om det kreves.
Så sentrale midtbanespillere er våre så godt forspent med at skal noen inn der må noen ut først.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *