Klart for nye eiere?

Det har vært mye fram og tilbake i forhold til nye eiere i klubben eller at aksjene skulle spres på flere.
Hensikten for dagens eiere er å skaffe tilveie mer kapital slik at man skal kunne være i stand til å konkurrere på et høyere nivå.
Å kjøpe seg inn i en fotballklubb gir eiere mye blest og publisitet, men gjør sjelden noen rikere på gods og gull.
La oss se litt på de som er eller har vært aktuelle:
1. Mark Cambell virket klar for å overta i sommer før forhandlingene stoppet så og si på mållinjen. Eiendomsmagnaten kom aldri over målstreken og har siden prøvd å kjøpe Falkirk. Også der har det kommet opp forhold rundt ham som gjør at vi kanskje skal være glade for at det ikke ble ham som eier.
2. Det første amerikanske konsortiumet
I forkant av Checkatrade Thropy finalen var det mange rykter om at amerikanerne var på vei tilbake til Wearside. Sladderpressen og rekordholder i “Fake news” The Sun var opphavet her og det gikk som det måtte gå-ikke i det hele tatt.
3. Men The Sun kommer ut hver dag så da skulle det bare mangle at de ikke skulle prøve seg på et rykte til, denne gang med bakmenn fra Europa med rede penger klare. Nok et luftslott, men The Sun fikk fylt opp noen spaltemetre utenom avisens lettkledde damebilder……
4.Kan The Sun så kan jommen også the Sunday Mirror komme med rykter om nye interessenter, denne gang fra Kina.
Nok en gang kokte det bort i kålen.
5. Singapore er også en del av Asia og i mai dukket ryktet opp at finansfolk fra tuppen av Malakkahalvøyen var klar til å bla opp for klubben vår.
Ingenting kom ut av det heller.
6.Juan Sartori er minoritetseier i klubben og Stewart Donald hintet i sommer at han var klar til å kjøpe seg opp i klubben da det ikke ble noe presidentvalgkamp på ham i Uruguay. Sommeren er enda ikke over så denne muligheten er fremdeles levende.
7.Dmitriy Rybolovlev er Sartoris svigerfar og eier av Monaco som han har prøvd å selge. Ryktet vil ha det til at han ønsker å investere i en engelsk klubb og penger til det har han da han er på 157. plass over verdens rikeste personer. Vi lar den henge i luften som så mye annet.
8. Eierne av kofeeindrikken Red Bull eier både Salzburg, Leipzig og New York Red Bull. I tillegg har man vært flinke til å markedsføre seg innen idrett av andre slag enn fotball. At Red Bull i tillegg har uttalt at et eierskap i Sunderland ikke er uaktuelt, gjør denne linken mer spennende enn mye annet. Spesielt når det kommer fra sportsdirektør Ralph Rangnick og en såpass seriøs avis som Bild kommer med opplysningene.
9. Siden vi begynte med den første amerikanske gruppen så avslutter vi med den andre amerikanske gruppen.Igjen ifølge The Sun som vi vet hvor mye vi kan stole på. Men denne gangen har også Stewart Donald fyrt opp under ryktene da han har bekreftet at noe er på gang. Så kanskje The Sun får rett denne gangen?2 Responses to Klart for nye eiere?

  1. Admiralen sier:

    Snart er det jul…………….???

  2. admin sier:

    Ser ut som julen kommer tidlig i år,ja!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *