Kampene,sesongkort og en overraskende overgang

Da var kampoppsettet klart. 3. august hjemme mot Oxford. Så to antatt tøffe motstandere med Ipswich borte før det blir treff med Portsmouth igjen.
Sesongen avsluttes borte mot Rotherham med siste hjemmekamp mot Accrington helgen før. Se hele oppsettet på en annen arkfane på hjemmesiden vår.

Til nå er det solgt 22.000 sesongkort som er over antallet solgt på samme tid forrige sesong. Supporterne har fått troen tilbake for dette er en tillitserklæring til det eierne har holdt på med.- Forent klubben med supporterne igjen. Godt jobbet til alle.

Reece James signerer kontraktsforlengelse og stikker til Doncaster før blekket er tørt på kontrakten. Det var ventet at han skulle bli og kjempe om venstrebackplassen med Denver Hume, men nå blir det Doncaster istedet.
Ingen spektakulær spiller, men stødig og foretrukket framfor Bryan Oviedo når begge var skadefri. At en sesong hos våre byttes ut med to i Doncaster er et forståelig valg fra spilleren etter at han nok har fått beskjed om at Hume vil bli satset på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *