Fire kamper spilt-for dårlig

Fire seriekamper inn i den nye sesongen er det foruroliggende hvordan laget har utviklet seg i negativ retning.
Selv om vi har to solide keepere er det mye rart som skjer foran disse.
McLoughlin kom som høyreback, men verken den posisjonen eller venstrebackposisjonen han har hatt har vært overbevisende. Slik han spilte igår var han nærmest en katastrofe. At Hume ikke fikset trebacks planen som er skrotet betyr ikke at han ikke kan greie seg på venstreback i en firebackslinje. Prøv det Ross for gårsdagen var skremmende.
Heller ikke O’Nien var særlig stødig på høyrebacken defensivt i 1. omgang. Mye på grunn av Rochdales overtall på siden og det er noe manageren bør få orden på.
God keeper og solide midtstoppere var positivt, men den sentrale midtbanen mot Rochdale var en katastrofe. Power var svak, fulgte ikke motstanderne defensivt og slet med selv enkle pasninger. Både han og Leadbitter slet med å stenge rommene for Rochdale og målet mot ble scoret uten press av noe slag på målscorer. Det samme skjedde flere ganger.
I Leadbitter har vi en god pasningsfot, men han ble fraløpt gang på gang. Få inn Dobson og McGouch istedet for vi har heldigvis flere alternativer.

Framover var det bra. McGeady traff ikke alltid, men han holdt lekestue med motstanderne. Wyke var solid og det var bra noen hadde plukket av ham unødvendige dytter og ditto frispark mot. Grigg var helstøpt når han kom inn og Maguire var flink til å få fart på ballen til andre.
Også Gooch startet bra, men etterhvert forsvant han helt og ble et naturlig bytte.
Så skal vi oppnå noe denne sesongen må sidebackplassene gjøres noe med og en må finne en bedre kombinasjon sentralt på midten.
Spillerne til det er der så det hele handler om at Ross benytter seg av de beste kvalitetene hans spillere tilbyr.
Igår var det i tillegg laber intensitet fra våre og det fikk Rochdale til å se ut som et bedre lag enn de er.

3 Responses to Fire kamper spilt-for dårlig

 1. John Lovstad sier:

  Whatever gave you the idea that we should be playing teams like Rochdale off the park? We are at best a relatively OK division one side where very few of our team would get games for teams in the Championship. With that in mind I would strongly take issue with your negative comments above and rather praise a well fought victory away from home. I sometimes think people forget where we are now in terms of our footballing proficiency, but still think the players match the size of the club, they don’t. That’s just a fact. negativity can be sole destroying for both team and fans alike, try looking on the bright side and rejoice in a victory.

 2. admin sier:

  If you do not fight you do not win.
  Power was out of sorts and Leadbitter has no tempo. They were overrun.
  O’Nien had no support and had 3 players against him while our leftback was Bambi on ice-helpless.
  Use McLaughlin on the right, Hume on the left. Get Dobson in central midfield together with O’Nien or McGoeuch.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *