EN NY START

En dommeravgjørelse fra sjanser til opprykk, en Wyke scoring til eller bedre markering fra samme mann på målet mot og vi ville fortsatt vært med i kampen om opprykk.
Nå blir det å gjøre seg klar for nok en sesong på nivå 3 mot Cheltenham, Cambridge og de fleste av denne sesongens motstandere.
Vi har sett gode motstanderspillere for klubber med langt dårligere økonomiske forutsetninger enn våre så muligheter for rekruttering her foreligger definitivt.
For bunnen i spillergruppen må skiftes ut. Til det har en i tillegg en del spennende ungdommer på U23 laget.

Keepere
Ingen av keeperne har kontrakter ut over denne sesongen. Burge er linket til Middlesboro mens Matthews visstnok har en automatisk forlengelse av kontrakten. Patterson må beholdes uansett.
Keiren Westwood er frigitt av Sheffield Wednesday og burde være en god erstatter om Burge skulle forsvinne. Ellers er det flere spennende keepere i klubben allerede.

Forsvar 
Wright, Flanagan, Xhemajli har avtale også kommende sesong. McLaughlin, Willis, Hume, McFadzean har avtaler som går ut mens Vokins og Sanderson forsvinner etter lån. 
O’Nien er midtbanespiller, men også han har utgående kontrakt.
Det er viktig å få Hume og O’Nien med videre mens Willis er skadet hele neste sesong.                        

Midtbane
Scowen, Power, Leadbitter og Maguire er på utgående kontrakt. Dobson har ingen framtid i klubben mens Diamond, Neil,Gooch, Winchester, McGeady og Embleton har kontrakter videre. Jones returnerer fra låneopphold, men kan fort komme tilbake.

Angrep
Grigg, O’Brien og Stewart har kontrakter videre mens Wyke kan forsvinne gratis.

Klubben må gjøre det den kan for å beholde Hume, O’Nien, Scowen og Wyke og finne erstattere for Power, McFadzean, Willis/Sanderson.
Om Grigg forsvinner så må en ny spiller inn her.
Prioritert posisjon å forsterke er høyreback. Gooch greidde seg bra så kanskje det kan være løsningen.

Uansett er det mange kjente navn ledige på markedet og spennende ungdommer på U23 laget som kan få plass sammen med Patterson, Diamond, Neil og Embleton.

Johnson har en oppgave foran seg med store forventninger.
Vi får glede oss til å kunne reise tilbake for å heie på laget vårt kommende sesong.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *