EIEREN TAR ANSVAR

Steve Davison (bottom left) at the Stadium of Light with Kyril Louis-Dreyfus
Kyril Louis-Dreyfus følger med

I varierende grad følger klubbeiere opp. I den nye eieren har Sunderland fått en som i aller høyeste grad følger opp. Også trioen som gjorde Dreyfus til majoritetseier var på og gjorde mye bra, men når det gjaldt penger stoppet det opp. I tillegg var nok ikke managervalgene de beste selv om det var lite som skilte Ross fra suksess.
Ellis Short lot andre drive klubben og bodde selv i London.
I motsetning til ham og Stewart-gjengen har Louis-Dreyfus flyttet til nord-øst England for nettopp å kunne være på og følge opp slik at den rette utviklingen skjer.
Det gjelder drift av anlegg, av klubben og på sport. Skal vi tro at planer for bruk av 60 millioner pund til spillerkjøp også er klar om det blir opprykk?

På en webside har supporterne kommet med sine ønsker. Ingen bombe at både Sanderson og Jones ønskes med videre. Overraskende at Leigh Griffiths (Celtic) linkes. En på alle måter rask og målfarlig spiss.
Heldieg meg fikk se Sheffield Wednesday ydmyke Cardiff 5-0 med en Barry Bannan som konge på midtbanen. Også han er linket og nok noen knepp opp i forhold til det vi har av midtbanespillere idag. Han minner mye om Scowen og er ti ganger kjappere enn Power som kan være litt sirup i bevegelsene av og til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *