Bunnlaget spilte som et

Burton Albion v Sunderland - Sky Bet League One

Burton 0 Sunderland 3 (0-2)
League 1
Pirelli Stadium
mål: Leadbitter (6.min.), Gooch (32.min.), Wyke (76.min.)
SUNDERLAND:
Burge,
McLaughlin, Sanderson, O’Nien,Vokins (Jones 67.min.);
Gooch, Power (Maguire, 85.min.), Leadbitter (Scowen, 66.min.), McGeady(Winchester 66.min.).
O’Brien, Wyke (Diamond, 78.min.),

Ubenyttete reserver: Matthews, Neil,

Majoritetseier Dreyfus har løftet på lokket og kommet med årsakene til hvorfor familien igjen er tilbake på eiersiden i fotball.
Entusiasmen på Wearside for Sunderland (har han sett Nettflix serien) og at klubben eier sitt eget stadion trekkes fram i et intervju i tillegg til de store tilskuertallene og det enorme potensialet klubben har.
De umiddelbare grepene klubben har tatt med ny ledelse som Kyril Dreyfus blir en del av, tyder på en retningsendring i mye og det skal bli spennende å følge med på fortsettelsen.

Dagens kamp ble aldri den helt store til det var det for stor forskjell på lagene. Burton ligger i bunnen og hadde ikke skikkelige sjanser før de var redusert til 10 mann. Men da var det for seint. Våre skapte mange sjanser og hadde gode bevegelser med og uten ball. Dette gjorde det umulig for Burton å henge med. O’Nien viste sin allsidighet ved å spille fortreffelig som midtstopper. Men mot bedre lag hjelper det ikke å ha en passasjer med som Leadbitter var den tiden han var med. Ikke løper han, men corner og frispark fikser han. Idag også et mål og det er bra.
Artig også med Gooch som herjet som han ville med storvokste Burtonspillere.
Vi er på play-off med god kontakt med lagene på opprykksplass.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *