Willis,Embleton,Bruce

Jordan Willis har signert for våre. Han er en stødig midtstopper med fysikk og fart i orden. Han har nytt stor tillit i klubben han kommer fra for Coventry er den eneste klubben han har spilt for. De siste sesongene som kaptein. 24 åringen kommer på fri overgang og med seg har han 247 kamper for The Sky Blues.
Flere Championship klubber var interessert, men han valgte oss og det er det mange som setter pris på. En spillende midtstopper med fysiske attributter og stor fart er ikke dumt å få med.
Ellers er det klart at talentfulle Elliot Embleton signerer for oss også. Han har landskamper for England på alle aldersbestemte nivå og ble nevnt som en av våre beste i første treningskamp. På lån i Grimsby var det lett å se at han drev en annen idrett enn de andre spillerne på nivå 4 i England. Dette lover bra.
Som Steve Bruce fan er jeg imidlertid ikke sikker på om jeg skal le eller grine av påstandene om at han har signert for sin barndoms kjære Newcastle. Vi får ta det som en god nyhet.-At supporterne frustreres og Bruce sørger for en enda videre kløft til eierne. Det blir bare en utgang av dette!

EFL Trophy trekningen er klar. Det blir  Grimsby Town, Scunthorpe United og U21 laget til Leicester som motstandere.

Samtidig melder klubben at det er solgt over 23300 sesongkort til nå. Imponerende!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *