WILL HARRIS GREIE SEG?


 
For oss som fulgte U23 kampen mot Crystal Palace fra en byggeplass i sør-London ble det et overraskende og godt resultat for våre.
Med Patterson i mål møtte et ungt Sunderland lag et mer rutinert Crystal Palace med tidligere Sunderlandspiller Connor Wickham som spiss
Han kunne ha avgjort kampen aleine og det burde nok hjemmelaget gjort da de fikk straffe på ledelsen 1-0 med få minutter igjen.
Men våre er skrudd sammen på en anen måte enn sist sesong der det ikke ble noen seire. Og vant gjorde de virkelig etter to mål fra Will Harris.
Han var en av flere som ble signert for U23 laget denne sesongen.De siste årene har han vært i Burnley, men han kommer fra nord-øst og synes det var stas å bli tilbudt kontrakt.
U23 sjef Elliott Dickman fikk fort sansen for Harris under hans prøvespill og det endte med kontrakt for den 20 årige angriperen.
Og fortsetter han som i mandagens kamp kan han fort bli den neste ungdommen som får prøve seg på A-laget for Lee Johnson har vist at han ikke er redd for å gi ungdommen en sjanse.
Ollie Younger, Dan Neil og Jack Diamond har alle fått muligheter og nå forventes det at Will Harris også skal få mulighetene.
Vi følger spent med.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *