UNGDOMMEN STORMER FRAM

Ellis Shorts holdning til klubben sørget også for at rekrutteringsarbeidet ble forsømt.
Med det forsvant flere store talenter der Leif Spencer er den som har vært nærmest debut i Premier League med Leeds.

Men med ny giv inn er det bra ting på gang. Her er noen nye og noen kjente navn. Bra dette!

Patrick Almond var et nytt bekjentskap på benken i cupkampen mot Lincoln. 17 åringen kom ikke innpå, men Lee Johnson er utrolig klar i sin ros av midtstopperen som også spiller på U23 laget.
Etter å ha mistet en haug lovende spillere viser Sunderland igjen at de kan finne talenter der Patrick er både ung og lovende. The Beast som Lee Johnson kaller den unge skotten for er fordi han har gigantiske lårmuskler, som en rugbyspiller. Og Johnson har fokus på at han må prøve å få disse kroppsdelene så tynne som mulig.
Like klar er head coachen på at erfaringen og opplevelsen Patrick Almond og de andre unge spillerne som får trene med topplaget er meget verdifull. Gode råd på veien fra spillere som Bailey Wright er også en viktig del av læringsprosessen.

Se ikke bort fra at om Lee Johnson hadde vært her i starten av sesongen så ville han gitt Joe Hugill sjansen med seniorene i stedet for å selge spisstalentet til Manchester United hvor man allerede nå snakker om at 17 åringen skal få prøve seg på A-laget!
Adam Richardson er en annen av de talentfulle. 17 åringen er forsøkt snappet opp av Arsenal, men keepertalentet valgte å bli. Av U23 spillerne har Anthony Patterson fått prøve seg mellom stengene mens Oliver Younger, Brandon Taylor, Cieran Dunne, Dan Neil, Josh Hawkes, Jake Hackett, Lee Connolly og Benji Kimpioka i varierende grad har fått være med A-laget.  Vi skal heller ikke glemme Elliot Embleton , Denver Hume, Jack Diamond eller Lyndon Gooch som alle er akademiprodukter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *