Talenter som forsvinner

Denne sesongen har vi sett at to unge talenter har forsvunnet til henholdsvis Arsenal og Liverpool. Nå er en tredje på vei for 14 årige Morten Spencer har fått Manchester City til å bli interessert. Spilleren med det skandinaviske fornavnet kan bringe inn £ 200.000 og han kan bekle venstrekantposisjonen eller som offensiv midtbanespiller.
Morten Spencer har landskamper for yngre engelske landslag og det er der City har fattet sin interesse da de er spesielt opptatt av å samle talentfulle spillere fra fotballøyen.
Dette er en av konsekvensene ved ikke å spille på toppnivå at unge, lovende spillere hentes av toppklubbene og enda en av grunnene for å komme seg oppover i ligasystemet.
Det større bildet inneholder også Josh Maja som valgte Bordeaux framfor videre spill hos oss. Det har kommet fram at klubben må bli flinkere til å belønne talent tidlig både med spilletid og bedre avtaler. Maja hadde en årslønn i Sunderland på kr. 500.000 og klubben har fokus på at slikt ikke skal skje igjen. Først i køen her er i så måte Elliot Embleton som får godt skussmål for det han leverer på A-laget til Grimsby mens Benji Kimpioka har fått være med rundt A-laget for andre sesongen. Så lengre avtaler og innslag i avtalen av belønning med bedre betaling om en greier å få delta på seniorlaget.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *