SPILLERSTATUS

Det jobbes med restriksjoner fra Fotball-ligaen for å unngå at klubbfotballen blir en risikosport. Eksemplene opp gjennom årene har vist at klubber i sin streben etter å oppnå sportslig suksess har gapt over for mye og gått solid på trynet. Det er snakk om å innføre begrensninger på spillergruppene og et lønnstak. Lønnstaket er det flere klubber som er imot. Også Plymouth som rykker opp er i mot dette sammen med Peterborough, Ipswich, Sunderland og Portsmouth. En kan nok rekne med at de tre lagene som rykker ned fra the Championship også vil være imot lønnstak. Det reknes som sikkert at det likevel vil være et flertall for lønnstak og hva skjer da med våre og nye spillere inn?
22 spillere i stallen skal deretter reduseres til 21 neste sesong og 20 sesongen etter det.
Per idag har våre 16 spillere på kontrakt. Det betyr maksimalt 6 nye spillere inn.Litt færre enn det Phil Parkinson kunne tenke seg.
16 spillere om Tom Flanagan signerer ny kontrakt.

Status i de forskjellige posisjonene er:
Lee Burge er eneste senior målvakt på kontrakt og det søkes etter en erstatning for Jon McLaughlin. Anthony Patterson er under kontrakt, men da han er 20 vil han ikke telle med i 22 manns troppen.

Sunderland har kun fire seniorspillere på kontrakt som er forssvarsspillere:Conor McLaughlin, Luke O’Nien, Jordan Willis og Denver Hume.Tom Flanagan og Bailey Wright er to det forhandles ny kontrakt med.

Vi har bra utvalg av midtbanespillere så forsterkninger her er nok ingen prioritet: Max Power, George Dobson, Josh Scowen og Grant Leadbitter.

Aiden McGeady er vår enda en sesong, men vil trolig bli gitt bort eller sendt ut på lån.Charlie Wyke vil derfor trenge flere enn Will Grigg med seg for å score målene.Benji Kimpioka har fått nytt tilbud og om han signerer vil han ikke telle blant 22 seniorspillere da han er under 21 år.

SPILLERTROPPEN PER 20.7. ER:
Målvakter: Lee Burge, Anthony Patterson
Forsvarere: Conor McLaughlin, Luke O’Nien, Jordan Willis, Tom Flanagan (har fått nytt kontraktsforslag), Denver Hume
Midtbanespillere: Max Power, George Dobson, Josh Scowen, Grant Leadbitter
Angripere: Chris Maguire, Aiden McGeady, Lynden Gooch, Elliot Embleton, Benji Kimpioka (har fått nytt kontraktsforslag og vil ikke telle blant seniorspillerne grunnet U21 alder ), Charlie Wyke, Will Grigg

Det er dermed 6 ledige plasser for seniorspillere.
Hvem disse blir skal bli spennende å følge med på..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *