Slutt for fem

Duncan Watmore, Jack Baldwin, Alim Ozturk, Joel Lynch og Ethan Robson vil ikke bli gitt tilbud om nye kontrakter og vil fra 1. juli ikke lengre være en del av Sunderland kommende sesong.
Duncan Watmore kom til Sunderland fra Altringham som 19 åring og fikk med seg mange kamper og store opplevelser i Premier League. Nedturen for klubben ble også en nedtur for Watmore som har slitt med alvorlige kneskader for så å oppleve nytt avbrudd med en ankelskade.
Han har hatt Premier League lønn og da er det naturlig å få inn spillere på lavere lønninger som ikke har den skadehistorien som lynvingen har hatt.
Trist, men slik er fotballen. 26 åringen har likevel noe å falle tilbake på om det ikke skulle bli mer fotball da han som kanskje den eneste har tatt en universitetsutdanning parallelt med spillingen.
Ethan Robson forsvinner nok av samme årsak-skader. Men 22 åringen har vist sin dyktighet på lån og får garantert kontrakt med en klubb.
Skal man videre må man ha inn bedre spillere og da forsvinner Jack Baldwin, Alim Ozturk og Joel Lynch selv om sistnevntes familie slet med å finne seg tilrette i nordøst.
Dette mens Jon McLaughlin, Chris Maguire og Tom Flanagan vil bli tilbudt nye kontrakter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *