Portsmouth neste

Lørdag den 11. og torsdag den 16. mai møter vi Portsmouth igjen for 4. og 5. gang denne sesongen.
Spoler vi tilbake til det første oppgjøret før jul så vant Portsmouth hjemme 3-1 etter at våre var blitt redusert til 10 spillere da vår nederlandske midtstopper ble utvist og det påfølgende straffet sørget for 2-0 til hjemmelaget. Men kampen levde etter vår redusering før det på tampen ble 3-1.
I Checkatrade finalen endte det 1-1 etter ordinær tid og 2-2 etter ekstraomganger før vi tapte etter straffer. Jevnt igjen.
Seriekampen 27. april var våre dominerende i selv om det ble uavgjort 1-1.

Tett og jevnt vil det helt sikkert bli i play-off kampene. Begge lagene har ikke gjort det spesielt bra i innspurten, men det betyr ingenting når fløyten blåser igang disse kampene. Kanskje det var smart å hvile McGeady i de siste to seriekampene samt la de fleste få prøve seg i begge disse for å vise seg fram.
Jon McLaughlin og Tom Flanagan opplevde opprykk med Burton.Luke O’Nien det samme med Wycombe og Will Grigg, Reece James og Max Power med Wigan alle sist sesong. Også Jimmy Dunne opplevde opprykk sist sesong og det med Accrington.
Gode erfaringer å ta med seg inn i disse kampene der Lewis Morgan og Jack Ross opplevde det samme i St Mirren.
I tillegg har Lee Cattermole og Bryan Oviedo viktig erfaring fra flere sesonger i Premier League mens Aiden McGeady og Adam Matthews har spilt Champions League fotball og vunnet den skotske serien med Celtic. Grant Leadbitter var kaptein i Middlesbrough i toppserien og har flere opprykk på CV’en. All denne erfaringen vil være verdifull i kampene som kommer nå, forhåpentligvis tre.

I aprilkampen ble det fra en 18 årig Pompey supporter kastet brann/røykutviklende utstyr ned på familieseksjonen på North Stand. Synderen er enda fengslet og bortelaget har fått redusert antall tilskuerplasser fra 3200 til det minimale en kan gi et lag-2000.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *