Overgangsvinduet lukker

ET LENGE VENTET LÅN- CRAIG MORGAN FRA CELTIC
 

Craig Morgan og Jack Ross har en fortid sammen i St. Mirren hvor Craig slo gjennom og som førte til salg til Celtic i forrige januar vindu.
Han ble da lånt tilbake til St.Mirren og var med og fikset opprykk for sin gamle klubb og Jack Ross.
Allerede i høst var det rykter om at Lewis ville komme til våre, men han ville prøve å spille seg inn på Celtic. Det viste seg vanskelig og både Sunderland og Aberdeen var interessert i å låne ham fra Celtic.
Her valgte Craig Jack Ross og gjennom låneopphold med spilletid vil han garantert øke sjansene sine for spill i Celtic seinere. 22 åringen har tiden på sin side i forhold til spill for Skottlands beste klubb.
Det hele startet ikke så bra i Celtic da skade holdt ham borte fra fotballbanen til ut i september og eneste kamp for A-laget var i bortetapet mot Leipzig i Europaligaen.
Nå er han hos oss og skal bidra med det beste han kan for en manager som har fått akkurat det ut av ham tidligere.
Velkommen.

Ethan Robson lånes ut for resten av sesongen til den skotske toppserieklubben Dundee.

Kazaiah Sterling blir Sunderlandspiller resten av sesongen. 20 åringen kommer på lån fra Tottenham hvor han har fått prøve seg på A-laget i Champions League i 2017.
Den engelske ungdomslandslagsspilleren har også fått varme benken i Premier League, men som spiss har veien inn på laget på White Hart Lane vært så lang at å teste seg ut i League One kan være bra.
For U23 laget har han 8 scoringer på 20 kamper og er den som scorer mest.


Wigan sa nei til salg av Will Grigg, men rett før midnatt kom klubbene til enighet om en avtale som vil koste mye mer enn £ 1,5 millioner som betales ved avtale inngåelse.

Bournemouths Sam Surridge var også aktuell på lån. Også han er angriper.
Men det sa klubben nei til!

Ryktene er mange på siste dag for overganger og vi skal oppdatere disse etterhvert som de forskjellige avklares.

Det som er sikkert er at bortekampen mot Accrington Stanley som ble avbrutt før nyttår har fått to mulige datoer for spill: Om det blir Checkatrade Trophy finale vil den bli spilt onsdag den 3. april. Om det ikke blir det vil den bli spilt tirsdag den 2. april.

Bryan Oviedo er linket på samme type lån både til Celtic og WBA . Torsdag kveld dro han til West Bromwich for å gjennomføre den medisinske testen og ordne de andre formalia.
Noe gikk galt her slik at det ble ikke noe låneopphold på costaricaneren.
Med det er han med resten av sesongen og kjemper om opprykk for Sunderland.

Doncaster sa nei til salg av John Marquis. Budene ble ikke akseptert.
Sheffield Uniteds Ched Evans som har scoret 11 mål på lån i Fleetwood var også aktuell uten at det ble noen avtale. Det samme også for Gillinghams Tom Eaves og Matty Taylor som er Bristol City.

Middlesbroughs Stephen Walker er 18 år og angriper og sies å ha en stor framtid. Her ble det heller ikke noen avtale.
Benji Kimpioka er like gammel og reknes nå som en av tre angripere i klubben.

Og Leyton Orient har en 20 år gammel spiss som også er linket. Josh Komora med 9 mål på nivå 5 denne sesongen interesserer flere klubber, også vår. Leyton Orient sa nei.
Det samme skal Plymouth ha sagt i forhold til salg av spissen Freddie Ladapo. Sam Winnall fra Sheffield Wednesday var også linket uten at noe skjedde.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *