O’NIEN MED I 3 NYE ÅR

Luke O'Nien poses for a photograph after signing a three year deal with Sunderland AFC at the Academy of Light on July 6, 2021 in Sunderland, England. (Photo by Ian Horrocks/Sunderland AFC via Getty Images)
Publikumsfavoritten Luke O’Nien med til 2024

En gledens dag for Sunderlandsupportere når Luke O’Nien har signert for tre nye sesonger på Wearside.
Sammen med ham er Jacob Carney klar i to sesonger. Den unge keeperen som kommer fra Manchester United vil være med rundt A-laget og forventes å få spille U23 kampene.
Aiden McGeady  har allerede signert for neste sesong mens håpet er at også Denver Hume signerer selv om QPR skal være etter ham.
Charlie Wyke virker å være fortapt, men klubben jobber med forsterkninger og et par forventes å signere denne uken. Klubben skal ha gitt tilbud til fem spillere og siste navnet som dukket opp er amerikanske Eric Lichaj. 32 åringen har erfaring fra engelsk fotball med Nottingham Forest, Hull og Aston Villa, men spilte sist sesong i tyrkisk fotball.

Tilbake til O’Nien som kom på årets lag i divisjonen og har over 120 kamper for våre så takker han manageren og sportsdirektøren Kristjaan Speakman for tilliten vist ham.
Han uttaler det er en ære å få spille for den store klubben Sunderland er. Så hans elleve mål er kanskje ikke så mye, men det lukter kapteinsbind lang vei av dette.

Chris Maguire har signert for Lincoln, Josh Scowen for Wycombe mens Charlie Wyke ser ut til å bli Wiganspiller. Det samme som Max Power og han hadde en finger med i overgangen ifølge Wyke selv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *