NY MANN INN

New Sunderland signing Carl Winchester

Sunderland har signert Forest Green Rovers kaptein Carl Winchester.
Med kun et halvt år igjen av sin avtale med klubben er det ikke mange pund som er betalt for midtbanespilleren som har signert en 2,5 års avtale.
Spilleren er født i Belfast og Winchester startet sin karriere i Linfield før det ble Oldham Athletic i 2010. her spilte han over 100 kamper i ligaen for klubben som har kallenavnet the Latics og som er innenfor området kalt Greater Manchester. Det var her han traff og spilte under Lee Johnson før han i 2017 gikk til Cheltenham Town. Det ble med 18 måneder der før spillerkarrieren gikk videre til Forest Green hvor han siden det fikk med seg over 100 kamper på nivå fire. I begge sine siste klubber har Winchester båret kapteinsbindet.
Spilleren selv er overbegeistret for overgangen til en av Englands største klubber og er glad for tilliten fra hovedtreneren gjennom det å bli hentet som førstemann. Også Lee Johnson sier at nykommeren vil bringe med seg noe nytt og bedre til spillergruppen. Allsidigheten og det faktum at han ikke var langt unna overgang til en storklubb da de begge var sammen i Oldham sier også at vi har med en brukbar spiller å gjøre.
Men mannen med landskamp for Nord Irland blir nok ikke den siste da Charltons Lee Bowyer har innrømmet at Sunderland har snytt hans klubb fra å signere en spiss. Så får vi se hvem denne spissen er når nyhetene om dette kommer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *