LAGET PER IDAG

Det er enda en stund til kampstart, men noe må vi ha å kunne diskutere fram mot den. Og da er det hvordan laget som skal starte skal se ut.

I mål har vi en ung og lovende 20 åring og Lee Burge som ser ut til å bli den det satses på på keeperplass. Det reknes som sikkert at det hentes inn en keeper som kan konkurrere med Burge.

Forsvaret var en trebacksløsning og suksessen der ligger gjennom Jordan Willis, Bailey Wright og Tom Flanagan som alle gjorde et solid inntrykk hver for seg og sammen. Også her er det en ung og lovende i bakhand i form av Brandon Taylor som alle i klubben ser en stor framtid for.
Kanskje det hentes inn en stopper til.

Som sidebacker er Luke O’Nien og Denver Hume sikre kort. Alternativ på høyreback finnes det flere av. Ikke så på venstreback så det blir helt sikkert en spiller til inn her.

Sentral midtbane er vi godt dekket med Grant Leadbitter og Josh Scowen som gode alternativ for Max Power og George Dobson som nok er de som vil dekke plassene sentralt. 18 åringen Daniel Neil er også nevnt som et alternativ i den mest slitsomme lagdelen.

På kantene har vi bra med folk i Chris Maguire og Lynden Gooch med en spillesugen Elliot Embleton som hadde en marerittsesong sist med den ene skaden avløsende den andre. Men han trener godt og er klar for ny sesong med godt mot og klart mål om å få mye spilletid.
Det er også bekreftet at Jack Diamond vil få en sjanse etter at han hjalp Harrowgate til opprykk til League 2.
Har vi plass til Sunderlandfan Marcus Maddison som er tilgjengelig på gratis overgang?

Reine angripere er Charlie Wyke, Will Grigg og Aiden O’Brien der sistnevnte også kan bekle en kantrolle. Tipper det kommer inn en spiss til selv om det på U23 laget finnes et par spennende typer.

Har vi noen tanker omhvordan laget skal se ut?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *