Kampen om venstreback plassen

Denver Hume vil bli fast inventar på A-laget

Denver Hume is looking to take the next step in his Sunderland career and nail down the left-back slot next season.The 20-year-old academy product made 11 appearances last term but is aiming to be first choice left-back as Sunderland bid for promotion back to the Championship.Hume said: "The coaches have put a lot of time and effort into me and others, they have shown good faith and given me an opportunity to play and now I need to repay that when I get the chance to play by putting in good performances.“This season I have played a few games, been in and out the team.“Next season I will look to play as many games as possible and try and make that spot my own."Hume, who hails from Northumberland and has been at the club for more than a decade, added: “When you have been at a club a long time you want to repay the faith they have shown in you.“You understand the club more when you have been here that length of time, you appreciate how much it means to everyone and how much you want to give back.”

20 årige Denver Hume vil prøve å gjøre venstreback plassen til sin egen kommende sesong. Akademiproduktet fikk med seg 11 kamper sist sesong. Det tallet ville ha vært høyere om ikke skader hadde satt en stopper for det.
For troen på en stor framtid for ham er det flere som har og andre klubber har lurt i gresset for å få ham signert. Men spilleren fra Northumberland som har vært bare hos oss og med i over ti år, signerte en ny kontrakt i vår som knytter ham til våre til 2022.
Hans konkurrenter til venstreback plassen er Reece James og Bryan Oviedo og spesielt Reece James har vært tydelig i rosen av sin yngre konkurrent. Men også Bryan Oviedo har gitt Denver et godt skussmål og uttalt at klubben ville satse på ham.
Oviedo selv fikk ingen overgang til annen klubb og har bidratt godt på banen offensivt for våre. James er en bedre forsvarsspiller en costarikaneren og har fått med seg et bra antall kamper på venstrebacken. Grunnen til at han enda ikke har signert forlengelse av kontrakten med våre er nok frykten for å bli et 3.valg bak Hume og Oviedo. Med siden sistnevnte er linket bort med Brugge som nok en gang interessert kan dette løse seg for alle. Uansett har våre et luksusproblem på venstrebackplassen både med antall kapable spillere og kvaliteten som er langt høyere enn nivå 3 standard.
Venstresiden er nok det som likner mest Premier League standard hos våre når en i tillegg tenker på kvaliteten McGeady innehar på samme side.
Tilbake til Denver Hume så er han flink til å skryte av trenerne som han synes har vist tillit til ham og brukt mye tid på å gjøre ham bedre og istand til å gjøre venstrebackplassen sin. Det vil han prøve å betale tilbake ved å bidra med gode kamper og gjøre sitt til at målet om opprykk kommende sesong nås.
Han trekker også fram at både klubben og supporterne har kommet under huden på ham og at han vet hvor mye Sunderland AFC betyr for så mange.
Det gir et ekstra incentiv til å gi så mye som mulig tilbake til både klubb, trenerapparat og supportere.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *