Hvem forsvinner først?

McDonalds er topp!

Aiden McGeady er transferlistet og fått beskjed om at han ikke kommer til å få kamper under dagens manager.
Parkinson har det heller ikke lett for tiden og kan vise til to seire på 11 kamper for våre. Å sette ut klubbens toppscorer er et vågestykke og det skal skyldes noe som har skjedd i garderoben selv om Parkinson ikke peker på noe konkret annet enn at det har vært uenigheter internt.
Sist sesong ble Aiden McGeady gitt merkelappen en modell som profesjonell og spilte til og med med brukket fot. Uro i garderoben etter Parkinsons inntreden virker det ikke som taktiske valg og laguttak har skapt den gode stemningen. Heller ikke at manageren har kritisert spillergruppen og enkeltspillere. Spesielt Maguire har fått gjennomgå gjennom uttalelser om at spilleren må gå ned i vekt og bli matchfit.
Urovekkende.

Så da er spørsmålet hvem som forsvinner først, Parkinson eller McGeady.
Tap i helgen og en skal ikke se bort fra at tiden for Parkinson er ute.

One Response to Hvem forsvinner først?

  1. Jan B Helland sier:

    Dette var skremmende lesing. McGeady har vært klubbens beste og mest kreative spiller og sette han ut av laget er en katastofe. Stiller meg også svært undrende til lag uttaket på siste kamp hvor 3 av mine favoritter satt ubenyttet på benken
    (Lynch, McGeady, Watmore,) mens klubben gikk på et nytt tap. Parkinson har vært en katastrofe siden han kom inn i klubben, hans jobb er å få det beste ut av laget å gruppa. Da må du få gutta med deg og ikke straffe dem med kampnekt, stygge komentarer og benkesliting. La oss håpe vi får beholdt McGeady og at ledelsen i klubben ser det samme som oss. Har få forventninger til dagens kamp, og det er ille med en så stor klubb som Sunderland på dette nivået….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *