FLERE SKADER

Tom Flanagans fravær mot Hull fikk sin forklaring med et beinbrudd. Med det blir han borte en stund. For de som har irritert seg over Conor McLaughlins måte å spille fotball på har også fått en forklaring.
Han har et muskulært problem i beina som gjør at han trenger hvile for å kunne begynne å løpe igjen. Max Power har vært strålende på høyreback så den posisjonen er godt dekket. Conor McLaughlin har imidlertid kunnet spille på alle plassene i forsvar og i tillegg fikk han mot Norge vist at han også er en brukbar defensiv midtbanespiller. Derfor er hans fravær dumt akkurat nå.

Denver Hume har slått opp igjen strekkskaden sin og ventes ikke tilbake før om 6 -8 uker. Klubben ser derfor etter ny venstreback der Brighton har en ungdom på 21,Alex Cochrane, som kan komme mens Tanser fra St. Johnstone også har vært linket. Problemet med inngående spillere over 21 er at det ikke er rom for større lønnsutbetalinger. Lønninger til de under 21 er uproblematisk.
Charlie Wyke har en problematisk rygg og hovedtrener Lee Johnson forklarte hvorfor han kun spilte 20 minutter mot Port Vale med at ryggen hans hadde sviktet da han skulle løfte opp barnet sitt på 18 måneder. Også Graham sliter med en skade i det ene kneet.
Men vi stiller lag mot Wimbledon kl.14 på lørdag og heldigvis er det gode talenter å hive innpå fra U23 laget.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *