EN ANNERLEDES HISTORIE

Image

William Storey hevder å ha fire støttespillere med seg i spillet om å overta Sunderland.Med ham som styreformann er planen å få klubben tilbake i toppen. Navnene han har med seg kan imidlertid ikke røpes enda grunnet avtale om det, men de er noen av de største forretningsfolkene i Europa.
Bildet av Storey i Sunderlanddrakt foran Stadium of Light viser at han mener alvor.
I et intervju med den lokale BBC radiostasjonen kom han med spark til Juan Sartoris forsøk på å kjøpe klubben, den amerikanske investorgruppen rundt Dell og ikke minst Amanda Staveleys forsøk på å kjøpe Newcastle.
Storey kan sin fotball gjennom sin støtte til West Ham og sier de rette tingene om klubben han ønsker å kjøpe.
Med rett plan, rette folkene og støtten har klubben et enormt potensial. Men først blir det å få klubben opp i Premier League igjen.
85% av investeringene vil komme fra hans støttespillere. To av disse har idrettsbakgrunn.Tilbudet Storey og hans støttespillere har kommet med er langt bedre enn noen andres.
Som fotballsupporter sier han at han har et genuint oppdrag med kjøpet og det er å reetablere klubben i toppdivisjonen.
Storey kommenterer også ryktene i media om Formel 1 laget han skulle støtte og som gikk galt. Han svarer at ingenting av det som har kommet fram i pressen medfører riktighet og hva som skjedde skal han sørge for kommer fram.
Som eier av Rich Energy viser finansdokumenter at dette firmaet gjør det veldig bra med aktiva på £103 millioner i 2016 som økte til £581 millioner i 2017.
Så bra har etableringen av energidrikken gått at Red Bull to ganger har gått til rettssak mot hans firma uten å nå fram.
Også andre har prøvd å stikke kjepper i hjulene på forretningsvirksomheten hans noe han også tar som et kompliment. At han har peiling på fotball også kommer fram når han drar fram tidligere helter som Marco Gabbiadini og Paul Bracewell, spillere han husker fra den gangen han begynte å følge fotball som West Ham fan. Men nå er det Sunderland som gjelder så dette kan bli spennende.
Kampoppsettet for kommende sesong offentliggjøres fredag den 21. august.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *