Jim Rodwell inn som CEO

Stewart Donald og Charlie Methven har brukt mye tid på å rette opp i klubborganisasjonen etter overtakelsen fra Ellis Short som overlot driften og detaljstyringen av klubben til ansatte.
Mye har kommet fram om vannskjøtselen da og tiltak de nye eierne har gjort for å redusere driftsutgiftene.
Nå tar de to eierne e nytt grep og ansetter en daglig leder for å videreføre arbeidet de startet på.
Jim Rodwell har noen fordeler da han er ny og kan se ting med nye øyne, har erfaring fra flere områder innen fotballen og ikke minst er en god venn av Charlie Methven.
Rodwell har erfaring som spiller fra non-league og kommer fra stillingen som daglig leder i Scunthorpe hvor han har vært i 5 år. Før det arbeidet han i Notts County i samme stilling. Han har også arbeidet i fotballforbundene FA og EFL og har med det mye ballast med seg.
49 åringen har ingen stor spillerkarriere, men har spilt for Darlington der han kom opp til A-laget gjennom ungdomsavdelingen. Videre har han spilt for Bedworth United, Rushden & Diamonds og Boston United.
I den sistnevnte klubben var han en stund i 2004 midlertidig manager før han overtok som klubbleder.
Stewart Donald vil nok fortsatt være aktiv i forhold til driften av klubben og har antydet at han kan tenke seg å fortsette som deleier når nye eiere kommer inn. Charlie Methven er nylig blitt far og har med det ikke like god mulighet til å følge opp som tidligere.
Grepet med daglig leder vil være en lette for alle. Vi ønsker Jim Rodwell velkommen.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *